Post by nivecusisi on Mar 1, 2022 2:17:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Eventide: Slavic Fable ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Eventide: Slavic Fable IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами безкрайни ключове ▞▞▞
▞▞▞ Eventide: Slavic Fable 2022 version ▞▞▞
Всички части са най-добри, но моля, пуснете безплатно за цялата игра... да се направи до 5 ***** ...
Малко твърде скъпо
Eventide: Slavic Fable Adventure gmt
Аз съм фен на сериала „мрачни легенди“ и исках да играя нещо подобно. Наистина добра пъзел игра и очарователна история. Единствените критики биха били, че чувствителността на докосване понякога е малко съмнителна и че цената се е повишила (£5 за отключване на пълна игра или играчът се насърчава да се регистрира до £3,50 месечен абонамент). Но като цяло приятно и пристрастяващо.
Обичам игрите ви и очаквам с нетърпение още.
Самата игра е естетически приятна, но не мога да я завърша, което е разочароващо, след като платя за AM club Има кутия, която изисква 2 жетона за пистолет и след отваряне на клетката, където е първата игра, не ми позволява да я взема . Намекът ми подсказва да го взема и някакъв бъг не ми позволява да го направя
Страхотно! Харесвате как търсенето е включено в историята. Иска ми се да беше по-дълго, без да се налага да купувам нищо, свърших го за една вечер.
Толкова се отегчих да го играя, че дори не изиграх бонусната глава
Наслаждавайки се напълно на играта x
Още една страхотна игра от този разработчик. Уникални пъзели. Нямам търпение за продължение.
Обичайте тези видове игри!
Наистина ми хареса сюжета, графиката беше страхотна
Бонус играта е страхотна...
Едва започнах да играя, но досега е забавно
Твърде плашещо
Eventide: Slavic Fable Pakikipagsapalaran ezf
Много добре направено! Наистина ми хареса
Сюжетът е добър, графиката е страхотна. Предизвикателна, но не тежка, дълга игра. но не
Хубаво е, но искаме да играем без да плащаме пари, защото повечето от нас нямат родители, които да ни глезят
Повечето игри изискват да използвате предметите, които намерите на различно място. Тази игра обаче дори няма да ви позволи да напуснете местоположение, докато не използвате тези елементи (по този начин минус звезда). Не е много *свободното* време също (минус звезда). Въпреки това, ако установя, че има много повече време за игра, ще му дам 4. Актуализация: Всъщност имаше доста допълнително време, но "пъзелите" бяха толкова лесни, че беше обидно. Не мисля, че ще купувам повече "пълни" игри. Игра тип Riven... моля.
Историята е добра, а пъзелите са забавни. Обичам играта.
Въпреки че, може би беше малко за парите, които плащате. Мисля, че £2,75 би било по-подходящо. Историята беше добра и HOS не бяха много лоши, но можеха да бъдат подобрени. Пъзелите бяха малко прекалено прости, с изключение на един, според мен, който беше малко по-предизвикателен. Като цяло, това е добра игра и все пак бих я препоръчал.
Обичах тази игра
Това е една от любимите ми игри . Продължавайте в същия дух !!!!
това не е безплатно, а е и отключете приложението за игра, което не ви казва предварително срам за вас, че подвеждате обществеността
Наистина ми хареса да играя тази игра, тествах бета версията на играта и пълната версия не ме разочарова. Графиката беше добра, сюжетът и героите бяха интересни, пъзелите бяха добри, въпреки че някои можеше да бъдат малко по-трудни, а добавянето на бонус игра беше перфектно. Бих дал 5 звезди, но усетих, че цената на играта е малко висока за продължителността на играта.
Eventide: Slavic Fable Seikkailu nytk
Демото беше добро. Но трябва да платите, за да завършите. Бутонът за връщане е невъзможно да се разбере.Въпреки че сюжетът беше забавен и графиката забавна, това е само демо, а не цяла игра. Бу изсъска.
Това е страхотна игра.
Харесва ми, че тук има две игри.
Забавна малка игра, която не съм сигурен. какво плаща пълната цена, но все пак има сделка, беше забавно, не крие твърде много игра.
Дотук добре!
Току-що започнах да играя, но знаете как правят,,,искат преглед, веднага. Засега просто обичам тази игра. Графиките са красиви! Музикално място и релаксиращо. Вашата стандартна история за спасяване на някого. Този път това е нейната баба. Но, да. копая го!
само тъмни места, тъмни фигури...
Беше приключенско и ми хареса играта
Много добра графика, карта за следване и пристрастяваща
Обичам ги
Eventide: Slavic Fable சாகசம் rvd
Освен това, доста добре като цяло.
1 дума страхотно
Играх безплатна пробна версия преди и когато видях 60 процента отстъпка от играта, си помислих, че трябва да я пусна безплатна пробна версия отново и след това поисках да закупя пълна игра за €6,95 какво става, ако това е 60 процента отстъпка, трябва да е най-скъпата игра в сайта моля поправете я искам да я играя ще я оставя инсталирана и ще видя какво ще се случи
Абсолютно обичам тази игра! Няма проблеми с бъгове или нещо от сорта. Красиво, артистично, иновативно изживяване, което ме кара да се интересувам от това, което може да бъде следващото по време на завладяващия сюжет!
TASOKARE HOTEL சாகசம் sqrk
Не можах да продължа да играя, след като направих отварата за цвета на папрат. Не можах да взема лилавата отвара, след като я направих. Графиките обаче са страхотни
Обичам малките. Благодаря за страхотната игра.
Харесах играта, искам да си позволя да платя и да играя цялата игра.
Това е добре
Тази игра е красиво проектирана. Наслаждавам се на културата, включена в него. Единствената причина, поради която не съм му дал 5 звезди, е, че ми се иска пъзелите да са малко по-предизвикателни.
Писна ми и ми писна от тези игри, които казват безплатни, а след това ви натрапват, че трябва да плащате. Жалко е. Деинсталиране
Обичам го
Това са моите топ 10 игри, които бих дал пет звезди само ако е безплатна и бих ги превърнал в моите топ 5